OVER ONS

ONZE ORGANISATIE

Final Finish projectafbouw is ontstaan vanuit stukadoorsbedrijf Ursem. Hier ligt ruim 18 jaar ervaring in de afbouwbranche en werd in 1998 opgericht door de heer S. Ursem. Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bedrijf met een gedegen kenniscentrum in de afbouwbranche. Bij ons is kwaliteit de standaard, vanzelfsprekend en geen kostenverhogend woord.

Onze werkzaamheden worden dan ook altijd ingestoken vanuit het oogpunt eindafwerking. Alle voorafgaande werkzaamheden hebben die afwerking dan ook als maatstaf bij de interne kwaliteitscontrole.

De naam Final Finish is een directe afgeleide van de afbouw branche waar de eindafwerking het doel is.

Met de naamsverandering is een nieuwe weg ingeslagen. Door het verder professionaliseren en optimaliseren van de bedrijfsstructuur wordt de kwaliteit en klantgerichtheid tot een nog hoger plan gebracht.

MEER INFORMATIE?

Neem contact op met een van onze specialisten.

WAAROM FINAL FINISH ?
NOU OMDAT:

Final Finish Projectafbouw de capaciteiten heeft om onder grote tijdsdruk de kwaliteit te allen tijde te waarborgen. Wij zijn in staat om op grote en middelgrote utiliteitsbouw projecten alsmede retail projecten de kwaliteit volledig te garanderen binnen de vooraf vastgestelde voorwaarden. Hier hebben wij reeds een sterke reputatie mee opgebouwd.

Daarnaast is Final Finish een uiterst flexibele organisatie waardoor zeer snel en adequaat kan worden ingesprongen op eventuele veranderingen in de uitgangspunten van een project.

''De kwaliteit van de producten en diensten moet voldoen aan de eisen en verwachtingen van de opdrachtgevers''

Door het onderbrengen van de volledige afwerking tot en met de final finish zijn er geen discussies over de uiteindelijke kwaliteit omdat alles door één partij wordt uitgevoerd. Alle bewerkingen van wanden en plafonds worden door interne kwaliteitsinspecties voorafgaand aan de opvolgende bewerking gewaarborgd.

Wij zijn van mening dat door een combinatie van een zeer ruime ervaring in de praktijk, de benodigde theoretische kennis én een uitgebreid netwerk, wij u als opdrachtgever met gedegen advies op maat kunnen bedienen waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Activiteiten:
Alle activiteiten worden geleid vanuit Broek op Langedijk. De projecten worden door een degelijke werkvoorbereiding opgezet en door een ervaren projectleider begeleid.