ONZE DIENSTEN

FINAL FINISH IS ROCKFON MONO ACOUSTIC SPECIALIST

Hedendaagse monolithische architectuur vraagt om ondoorbroken en expressieve oppervlakken. In een modern gebouw zijn een goede akoestiek, gebruiksgemak en flexibiliteit onontbeerlijk. Rockfon © Mono © Acoustic combineert dit alles met verbluffende resultaten.

Plafond’s of wanden. Wit of een kleur op maat. Rockfon Mono Acoustic is meer dan een plafond. Het is een oplossing die de schoonheid van uw monolithische ontwerp versterkt en bovendien tal van praktische voordelen biedt. Mooi én slim.

ALLES IN ÉÉN OM VORM TE GEVEN AAN UW WERELD

De nieuwe afwerkingslaag van Rockfon Mono Acoustic biedt een gladde, elegante textuur die het geluid doorlaat. Dat wordt vervolgens geabsorbeerd door de achterkantbedekking van de panelen.

OFFERTE AANVRAGEN

VORMGEVING & BUIGEN

U kunt het opervlak van Rockfon Mono Acoustic vormgeven en buigen. Zo geeft u de ruimte die speciale look die u voor ogen heeft met uw ontwerp.

1. Kies de ideale vorm
In een ophangsysteem of rechtstreeks aan het plafond of de wand.

2. Wit of kleur op maat
De afwerkingslaag bepaalt de kleur van het plafond. Het witte standaardoppervlak is extreem licht en biedt een lichtdiffusie van 99%. Het creëert een comfortabele werkomgeving en kan de behoefte aan kunstlicht verminderen. U kunt de kleur ook aanpassen aan uw wensen.

ROCKFON CERTIFIED

EEN FRISSE LOOK

Geef plafonds en wanden in elke ruimte – nieuwbouw of renovatie, groot of klein – een frisse, pure, monolitische look met Rockfon Mono Acoustic.

  • Gladder dan ooit. De nieuwe afwerkingslaag is gemaakt van marmerpoeder en geeft het oppervlak een gladde en verfijnde textuur die in elk interieur past.

  • Ideaal voor elke ruimte, geef woonhuizen, kantoren, scholen en publieke ruimtes een monolithisch oppervlak.

  • Grote en kleine projecten. Rockfon Mono Acoustic is geschikt voor grote en kleine projecten, omdat het veelzijdig is: als één groot naadloos oppervlak, als plafondeilanden of als wanden.

  • Geschikt voor elke gebruik. U kunt verlichting airconditioning en ventilatiesystemen eenvoudig inwerken in deze oplossing.

ONS WERKGEBIED

Final Finish is actief in de grote- en middelgrote woning- en utiliteitsbouwprojecten en Retail projecten. Dit geldt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Contact

OVERIGE DIENSTEN

Naast Rockfon Mono Acoustic is Final Finish ook gespecilaiseerd in andere werkzaamheden die wij voor u uit handen kunnen nemen zoals:

  • Stuckwerk

  • Gispsplaat afwerking

  • Sauzen